Júniusi kedvencek


Végre elérkezett a kedvenc hónapom a július, az igazi nyár, és vele együtt a júniusi kedvencek :) Visszatekintve borzasztó gyorsan elröppent a június, a legnagyobb kedvenc ebben a hónapban kétséget kizárólag a fagyi volt, minden mennyiségben, ízben. 

Nem vagyok egy müzli-fan, kivételt képez ez a csokis-karamelles Nestlé darab, ebből bármennyit képes vagyok elpusztítani. 
A gumicukrot ellenben imádom, ez is egy olyan dolog, ami bármikor jöhet. A Verbena aloe vera és szőlő gumicukra az egyik legfinomabb, amit valaha ettem, mindenképpen próbáljátok ki. :)


Manhattan Perfect Cover alapozó: nem gondoltam, hogy ennyire meg fogom szeretni ezt az alapozót, de így lett.:) Szuperul hidratál, ezért zsírós bőrűek kerüljék. Az állaga elég sűrű, viszont könnyen és szépen eldolgozható, a fedése nem vakolatszerű, szépen fed, az illata nagyon erős. A színválaszték gyatra, azt hiszem 4 árnyalatban kapható, a 20-as Soft Beige a legvilágosabb, így nyáron passzol az árnyalat a bőrömhöz, viszont télen túl sötét lenne. Ár-érték arányban nagyon megéri.

Nivea Aqua Effect ápoló arclemosó hab száraz és érzékeny bőrre: vicces egy termék, folyékony, de mindenféle rázás nélkül kinyomáskor habbá válik. Mandula olajjal és Hydra IQ-val gazdagított lemosó. Finom, babapopsi tapintású lesz tőle a bőröm, nem irritál, nem szárít, mondhatni tökéletes.

Nivea tusfürdő - kényeztető ápolás szupergyümölccsel: imádom az illatát, hosszan tartó, tusolás után is sokáig érezni, ellazít, és a zselés állaga miatt a tökéletes nyári tusfürdő. Nem is kérdés, hogy újra fogom venni. Bőrbarát pH-értékű, bőrkímélő.

2 megjegyzés:

Lucus írta...

Annak a tusfürdőnek isteni az illata :)

beautiful.lie írta...

Igeeeen:)